Theater registratie

Wij kunnen jou show vastleggen! Of dat nu een cabaret, dans, of voorstelling is, wij kunnen het maken! We hebben ruime ervaring met meercamera registratie en kunnen het zo groot maken als je maar wilt. Vanaf 2 camera’s tot een heel theater vol camera’s die jou show vastleggen of LIVE uitzenden!

Vanwege de AVG wetgeving mogen wij helaas geen shows online plaatsen, wel laten we je graag onze registraties zien onder het genot van een kop koffie bij jullie op kantoor!

Wil je weten wat wij voor jou show kunnen betekenen of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Contact

Pakketten

Hoe je de show opgenomen wilt hebben is aan jou! Voor het gemak hebben we drie pakketten opgesteld om een indicatie te geven van de mogelijkheden, uiteraard kun je zelf aangeven wat jullie wensen zijn!

Pakket 1 – €950,-

2 camera’s waarvan 1 onbemand totaal en 1 bemand close volgend. Perfect voor Cabaret voorstellingen of eenvoudigere registraties.

Pakket 2 – €1.500,-
3 camera’s waarvan 1 onbemand totaal en 2 bemand medium/close volgend.Perfect voor dansregistraties en musicals.

Pakket 3 – Op aanvraag
5+ camera’s die live geschakeld worden, deze uitzending is live te volgen via Facebook/Youtube en te zien op locatie in bijvoorbeeld de foyer/2e zaal/kleedkamer.

Samenwerken met ons

Zorgt niet alleen voor een goed resultaat maar is ook nog eens efficient en gezellig! Graag komen we vooraf een keer langs om kennis te maken en de show door te lopen, zodat we beide weten wat we kunnen verwachten van elkaar!

We leveren altijd alle opnames aan in 4K! Afhankelijk van de eisen leveren wij altijd de show aan binnen 5 werkdagen, mocht het nodig zijn kan dit sneller of zelfs direct na de show! Ook is het mogelijk om de show LIVE uit te zenden via Facebook of Youtube!

Contactpersoon

Aron Klaverboer
T: +31 6 23 0202 34
E: info@eyepictures.nl

Waarom EYEPICTURES?

 • Alle beelden in een hoge kwaliteit van 4K
 • Altijd binnen 2 werkdagen in uw mailbox
 • Efficient en professioneel team
 • Ruime ervaring met meercamera registraties
 • Veel mogelijkheden zoals:
  • LIVE op Facebook of Youtube
  • Direct op schermen in de foyer, 2e zaal of kleedkamers
  • 5+ camera’s