Wat mensen van ons vinden?

Onze reviews:

“We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!”

Caries AkkermansStichting CCC

“Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!”

Milan TrueloveZanger

“Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!”

Justin de MariZanger

“Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct.”

Jeffrey AfolabiFoodtag

“Paar keer op hun mooie Amira kunnen draaien, zeker aan te raden en een scherp tarief!”

Seretse FulaniCameraman

“Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag.
Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!”

Jason CarlsonZanger

“Goede ervaring met huur bij Eyepictures!”

Bart janseCameraman

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

“Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!”

Jornt KarelZanger

“Ze leveren erg professioneel werk. Was prettig met ze samen te werken en kreeg al heel snel de video!”

Michelle van GestelKledingontwerpster