Livestream

Livestream maken? Goed idee!

Livestreams hebben oneindig veel toepassingen en zijn in deze tijden nog veel actueler. Wil jij jouw les, bruiloft, presentatie, pubquiz of optreden nu toch door laten gaan en delen met de wereld? Dan is een livestream de perfecte oplossing. 

In de basis verzorgen wij een livestream wij met één camera. Wij zorgen dan voor alle techniek en zorg jij voor een goede internetverbinding. Deze livestream kan uitgebreid worden met meerdere camera’s, live schakelen en een montage van de hele uitzending om achteraf nog te kunnen verspreiden. De live uitzendingen die wij verzorgen kunnen via Facebook of Youtube verspreid worden.

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

Bekijk hier een blog over de Budgetcam Live PUBQUIZ

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

De kosten voor een livestream met één camera bedragen €350,- Mocht u meer willen kunt u vrijblijvend contact opnemen en dan maken wij naar uw wensen een offerte op maat.

Mocht u in deze tijden een livestream nodig hebben om iets goeds te doen (lesgeven aan kinderen die thuis zitten of een optreden om ouderen een hart onder de riem te steken bijvoorbeeld) maar u heeft niet zoveel budget. Dan zijn er ook mogelijkheden bespreekbaar om tegen kostprijs een livestream uit te voeren.

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De kosten voor een livestream bedragen gemiddeld 350 tot 1.500 euro. Afhankelijk van de setting, camera’s en locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Lets get in contact
eyepictures aron klaverboer portret

Aron Klaverboer
Producer
+31623020234
info@eyepictures.nl

Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

Milan TrueloveZanger

Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

Jeffrey AfolabiFoodtag

Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!

Justin de MariZanger

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

Jornt KarelZanger

We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

Caries AkkermansStichting CCC

Wil je weten wat wij nog meer doen?

Bekijk onze andere categorieën!