Livestream

Livestream maken? Goed idee!

Livestreams hebben oneindig veel toepassingen en zijn in deze tijden nog veel actueler. Wil jij jouw les, bruiloft, presentatie, pubquiz of optreden nu toch door laten gaan en delen met de wereld? Dan is een livestream de perfecte oplossing. 

In de basis verzorgen wij een livestream wij met één camera. Wij zorgen dan voor alle techniek en zorg jij voor een goede internetverbinding. Deze livestream kan uitgebreid worden met meerdere camera’s, live schakelen en een montage van de hele uitzending om achteraf nog te kunnen verspreiden. De live uitzendingen die wij verzorgen kunnen via Facebook of Youtube verspreid worden.

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

Een livestream bij Budgetcam : The Live PUBQUIZ

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

De kosten voor een livestream met één bemande camera bedragen €695,- Mocht u meer willen kunt u vrijblijvend contact opnemen en dan maken wij naar uw wensen een offerte op maat.

Mocht u in deze tijden een livestream nodig hebben om iets moois te doen (lesgeven aan kinderen die thuis zitten of een optreden om ouderen een hart onder de riem te steken bijvoorbeeld) maar u heeft niet zoveel budget, dan zijn er ook mogelijkheden bespreekbaar om tegen kostprijs een livestream uit te voeren.

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De kosten voor een livestream bedragen gemiddeld 695 tot 3.495 euro. Afhankelijk van de setting, camera’s en locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Basis
695
ex BTW
1x bemande camera
1x onbemande camera
Binnen 24 uur een 4K opname
Groot
1495
ex BTW
2x bemande camera
3x onbemande camera
Live geschakeld
Live video output
Binnen 24 uur een 4K opname
Mogelijkheid tot livestream!
Live graphics zoals titels
Contact

Zorgt niet alleen voor een goed resultaat maar is ook nog eens efficient en gezellig! Graag komen we vooraf een keer langs om kennis te maken en de show door te lopen, zodat we beide weten wat we kunnen verwachten van elkaar!

Opnames in 4K

Alle opnames zijn altijd in 4K

Binnen 48 uur

De opnames zijn binnen 48 uur opgeleverd

Extra schermen

Wij zorgen voor een output die live op extra schermen kan worden getoond

  Lets get in contact
  eyepictures aron klaverboer portret

  Aron Klaverboer
  Producer
  +31623020234
  info@eyepictures.nl

  Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

  Milan TrueloveZanger

  Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
  Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

  Jeffrey AfolabiFoodtag

  Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
  Ik raad Eyepictures zeker aan!

  Justin de MariZanger

  “Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

  Emmelie ArentsZangeres

  Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

  Jornt KarelZanger

  We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

  Caries AkkermansStichting CCC
  Alle reviews lezen!

  Wil je weten wat wij nog meer doen?

  Bekijk onze andere categorieën!