Professionele commercial laten maken

Een commercial laten maken?

Uw bedrijf heeft een geweldig idee en na veel te hebben geprobeerd en geleerd is uw product of service eindelijk af om de wereld te bestormen. Maar hoe doe je dat? Een commercial is een geweldige manier om iets onder de aandacht te brengen. 

Eyepictures kan dit voor jou doen. Doordat wij niet alleen videomakers zijn maar ook media experts met ervaring in de televisie in online kunnen wij niet alleen een goede commercial maken maar ook meedenken in welke platformen voor jou interessant zijn en welke soorten video daarvoor goed geschikt zijn. Hierbij is een livestream ook zeker mogelijk! 

arri amira camera op het strand

We maken altijd gebruik van high-end apparatuur!

Eyepictures behind the scenes fashion

Wil je weten wie wij zijn? Klik hier!

Commercials worden een stuk goedkoper als het gaat om een serie video’s binnen dezelfde setting. Video’s waarin producten worden gepresenteerd of uitgelegd kunnen in veelvoud achter elkaar worden opgenomen. Wil u al uw soorten lippenstift laten zien of video’s waarin u de werking van alle boormachines die u verkoopt uitlegt? Dan kunnen wij hier erg scherpe offertes voor neerleggen. Hoe meer u op wil nemen hoe goedkoper het wordt. Bekijk hier onze werkwijze!

Wij kunnen voor product of elke lijn aan producten en voor elk platform een passend concept bedenken en dit uitvoeren. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen aan ons voor te leggen, Dan gaan wij aan de slag om binnen dit budget een passende offerte te maken waarin wij zo goed mogelijk aan uw wensen voldoen. 

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De voor een commercial bedragen gemiddeld 1.000 tot 1.500 euro, afhankelijk van de setting, eventuele acteurs en locaties.

  Lets get in contact
  eyepictures aron klaverboer portret

  Aron Klaverboer
  Producer
  +31623020234
  info@eyepictures.nl

  Een selectie van ons werk

  ZAIKA HAMBURGERS

  Commercial

  CREATE DELIGHT – HILTON

  Social media content

  FOODTAG

  Commercial

  Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

  Milan TrueloveZanger

  Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
  Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

  Jeffrey AfolabiFoodtag

  Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
  Ik raad Eyepictures zeker aan!

  Justin de MariZanger

  “Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

  Emmelie ArentsZangeres

  Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

  Jornt KarelZanger

  We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

  Caries AkkermansStichting CCC

  Wil je weten wat wij nog meer doen?

  Bekijk onze andere categorieën!