Music videos

Deel je muziek met de wereld!

Muziek uitbrengen wordt steeds makkelijker. Opname apparatuur en de software om je muziek te maken zijn toegankelijker en via internet is de verspreiding ook goedkoper geworden. Hierdoor wordt er dus ook heel erg veel muziek uitgebracht en is het lastig om als artiest tussen al dat geweld gehoord te worden.

Een verbluffende clip kan net dat beetje zijn wat nodig is om de aandacht te genereren die jouw nummer verdiend. Eyepictures is de ideale partner om samen jouw videoclip mee te maken. Wil je weten wat onze werkwijze is?

Doordat wij onze eigen high end apparatuur hebben en binnen ons bedrijf vrijwel alle expertises in huis hebben kunnen wij relatief goedkoop volwaardige videoclips maken. Samen met de artiest en/of manager zullen we het perfecte concept bedenken en de productie uitvoeren. 

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

Voor een clip waar de artiest die op één locatie het nummer speelt en waar wij dat vervolgens mooi in beeld brengen vragen wij €500. Een clip met een verhaal op meerdere locaties zullen wij aan de hand van de wensen van de klant een passende offerte maken. Dit soort videoclips beginnen doorgaans bij €1500.

Een selectie van ons werk

Justin de Mari

Without You

Jason Carlson

Sweet Chilli

May Hollerman

Run to the water

Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

Milan TrueloveZanger

Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

Jeffrey AfolabiFoodtag

Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!

Justin de MariZanger

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

Jornt KarelZanger

We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

Caries AkkermansStichting CCC

Wil je weten wat wij nog meer doen?

Bekijk onze andere categorieën!