Professionele foto en video
voor jouw website

Wil je foto’s of een video voor je website laten maken, goed idee! Laat je foto's jouw verhaal vertellen. Van pakkende portretten tot sfeerbeelden van je werkplek, ik creëer foto's die de unieke identiteit van jouw bedrijf uitstralen.

Contact opnemen!
Hoe werkt dat dan precies?

Bedrijfsfotografie

Samen bespreken we jouw wensen en doelen, waarna ik je adviseer over de invulling van de fotoshoot. Van locatie tot kleding, we zorgen voor beelden die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit. Tijdens de fotoshoot werk ik snel en efficiënt. We wisselen van locatie, kleding en poses, zodat je een diverse set foto’s krijgt die je langdurig kunt gebruiken.

Videocontent

Naast pakkende foto’s, kunnen we je merk tot leven brengen met film. In korte, krachtige sfeerbeelden vertellen we jouw verhaal en tonen we wie de mensen achter het merk zijn. Video is een een prachtige manier om een emotionele connectie te maken met je doelgroep en je merkidentiteit te versterken.

Na de fotoshoot bewerk ik de beelden vakkundig en lever ik deze in hoge kwaliteit én web-resolutie aan. Je kunt ze daarna in een online galerij downloaden en gebruiken op je website en socials!

Trek de aandacht!

Bewegende beelden zijn visueel aantrekkelijker dan statische afbeeldingen!

Bespaar tijd

Bezoekers kunnen heel snel een goed beeld krijgen van jouw bedrijf.

Versterk je merkidentiteit

Creëer een unieke sfeer, neem de kijker mee zonder dat deze er iets voor hoeft te doen.

Laat zien wie je bent

Laat zien wie de mensen binnen jouw bedrijf zijn, maakt die connectie!

Keuzes moeten gemaakt worden

Subtiele stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door prachtige belichting, natuurlijk gevoel en oog voor detail. Of het nu gaat om een zakelijke portretfoto of een sfeerbeeld van jouw bedrijf, ik creëer beelden die jouw unieke verhaal vertellen. Ik zie snel de beste punten van mijn klanten en zorg ervoor dat je je zelfverzekerd en ontspannen voelt tijdens de fotoshoot. Dit resulteert in foto’s waar je trots op kunt zijn en die je met de wereld wilt delen. Kwaliteit zit voor mij in het totaalplaatje: van de perfecte locatie tot de juiste styling. Samen creëren we beelden die jouw merkidentiteit versterken en je doelgroep aanspreken.

Wat voegt het toe?

Maak je website meer dan digitaal visitekaartje. Laat je professionaliteit zien met pakkende foto’s die jouw merkverhaal vertellen en vertrouwen creëren bij je doelgroep. Menselijke foto’s zijn cruciaal. Denk aan een foto van het team op de ‘Over ons’-pagina, of een vriendelijk gezicht op de contactpagina. Zo weet de bezoeker meteen met wie hij te maken heeft.

Foto

300

ex btw
 • Conceptplanning vooraf
 • 25+ foto’s in hoge- én webkwaliteit
 • Privé link om de beelden te downloaden
Contact opnemen

Video

250

ex btw
 • 15+ beelden
 • Privé link om de beelden en edit te downloaden
 • Beschikbaar in 4k én web kwaliteit
Contact opnemen

Foto & videoRecommended

450

ex btw
 • Conceptplanning vooraf
 • 25+ foto’s in hoge- én webkwaliteit
 • 15+ video beelden in 4K
 • Privé link om de beelden te downloaden
 • €100,- korting!
Contact opnemen

Fotoshoot

Hoe gaat zo'n fotoshoot in zijn werk?

Samen bespreken we jouw wensen en doelen, waarna ik je adviseer over de invulling van de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot werk ik snel en efficiënt, de fotoshoot neemt ongeveer een halve dag (2-4 uur) in beslag. We wisselen van locatie, kleding en poses, zodat je een diverse set foto’s krijgt die je langdurig kunt gebruiken.

Hoe krijg ik de foto's?

Na de fotoshoot bewerk ik de beelden vakkundig en lever ik deze in hoge kwaliteit én web-resolutie aan. Je kunt ze daarna in een online galerij downloaden en gebruiken op je website en socials!

Kunnen er ook portretten voor op de website worden gemaakt?

Ja! Let wel op, extra licht, zoals flitslampen zijn niet meegenomen in de prijs. Neem contact op voor meer informatie!

In woon helemaal in (een stad ver weg), kun je daar ook heen?

Zeker! Zolang het binnen Nederland is reken ik 0,23 cent per km (ex BTW) vanuit Utrecht. Voor reizen naar het buitenland? Neem contact op!

Video

Wat kan ik met de video doen?

De video is een digitaal visitekaartje, in korte, krachtige sfeerbeelden vertellen we jouw verhaal en tonen we wie de mensen achter het merk zijn. De video kan op je website gebruikt worden (zoals hier weergegeven).

Kunnen jullie ook een interview erin maken?

Dit is een video die ter achtergrond op je website kan, een prachtige manier om snel je bezoekers een indruk te geven van hoe jouw bedrijf, mensen en producten eruit zien. Mocht je een volledige commercial willen, kunnen we dit wél maken, neem hierover contact op!

Is dit een commercial die rechts streeks op social media kan?

Nee. Dit is een video die ter achtergrond op je website kan, een prachtige manier om snel je bezoekers een indruk te geven van hoe jouw bedrijf, mensen en producten eruit zien. Mocht je een volledige commercial willen, kunnen we dit wél maken, neem hierover contact op!

Filmen jullie ook met een drone?

Dat is mogelijk! Mocht je hier meer informatie over willen? Neem contact op!

Contact opnemen