Festival registratie

Festival registratie? Goed idee!

Wij kunnen jou show vastleggen! Of dat nu een cabaret, dans, of voorstelling is, wij kunnen het maken! We hebben ruime ervaring met meercamera registratie en kunnen het zo groot maken als je maar wilt. Vanaf 2 camera’s tot een heel theater vol camera’s die jullie show vastleggen of LIVE uitzenden!

Graag komen we vooraf een keer langs om kennis te maken en de show door te lopen, zodat we beide weten wat we kunnen verwachten van elkaar! We leveren altijd alle opnames aan in 4K! Mocht het nodig zijn kan dit zelfs direct na de show!

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

Een livestream bij Budgetcam : The Live PUBQUIZ

Professionele Budgetcam livestream pubquiz

Hoe je de show opgenomen wilt hebben is aan jou! Voor het gemak hebben we drie pakketten opgesteld om een indicatie te geven van de mogelijkheden, uiteraard kun je zelf aangeven wat jullie wensen zijn! Wanneer een show live wordt geschakeld kan deze uitzending direct worden gevolgd via Facebook/Youtube en te zien op locatie in bijvoorbeeld de foyer/2e zaal/kleedkamer.

Wij werken vaak vaak samen met andere partijen om zo een compleet pakket te kunnen bieden:

 • Camera crane
 • Steadicam
 • Fotograaf
 • Aftermovie
PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De kosten voor een festival registratie starten vanaf €1500. Afhankelijk van de setting, camera’s en locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Zorgt niet alleen voor een goed resultaat maar is ook nog eens efficient en gezellig! Graag komen we vooraf een keer langs om kennis te maken en de show door te lopen, zodat we beide weten wat we kunnen verwachten van elkaar!

Opnames in 4K

Alle opnames zijn altijd in 4K

Binnen 48 uur

De opnames zijn binnen 48 uur opgeleverd

Extra schermen

Wij zorgen voor een output die live op extra schermen kan worden getoond

  Lets get in contact
  eyepictures aron klaverboer portret

  Aron Klaverboer
  Producer
  +31623020234
  info@eyepictures.nl

  Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

  Milan TrueloveZanger

  Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
  Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

  Jeffrey AfolabiFoodtag

  Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
  Ik raad Eyepictures zeker aan!

  Justin de MariZanger

  “Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

  Emmelie ArentsZangeres

  Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

  Jornt KarelZanger

  We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

  Caries AkkermansStichting CCC
  Alle reviews lezen!

  Wil je weten wat wij nog meer doen?

  Bekijk onze andere categorieën!