Fashion Film laten maken

Laat je Fashion film maken door EYEPICTURES!

De fashionmerken schieten uit de grond en hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw fashion lijn onder de aandacht komt. Een goede video kan hier wonderen bij doen. Met een goede video kan je niet alleen laten zien hoe jouw fashion eruit ziet als deze gedragen wordt. Je kan kan ook een gevoel aan je product toevoegen en daarmee direct je merk een authentieke uitstraling meegeven.  

Door onze ervaring in verschillende manieren van video’s maken kunnen wij vrijwel elk beeld de look en feel geven die jij wil hebben. Wil je een rauwe video met harde kleuren en een strakke edit of mooie zomervibe met knappe modellen in een idyllische omgeving. Wij kunnen het allemaal voor u maken. 

fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures
fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures

Eyepictures beschikt over high end apparatuur waardoor wij voor relatief goedkope prijzen een mooie fashion video kunnen maken. Een video met één model op één locatie zit gemiddeld tussen de 1000 en 2000 euro. Graag denken wij met u mee en maken wij een offerte op maat. Meer weten over onze werkwijze?

Door onze samenwerking met verschillende professionals kunnen wij naast onze diensten ook een live(streams) aanbieden, voor bijvoorbeeld een mode-show!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De kosten voor een fashion film bedragen gemiddeld 1.000 tot 1.500 euro. Afhankelijk van de setting, modellen en locaties. Wel maken wij soms fashion films tegen onkostenvergoeding om ons te kunnen blijven uitdagen, wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op!

Lets get in contact
eyepictures aron klaverboer portret

Aron Klaverboer
Producer
+31623020234
info@eyepictures.nl

Een voorbeeld

Girls Thanks – collectie 2020

Michelle van Gestel

Een selectie van onze fotograaf

fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures
fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures
fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures
fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures
fotograaf Remzo Sijtzema portfolio eyepictures

Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

Milan TrueloveZanger

Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

Jeffrey AfolabiFoodtag

Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!

Justin de MariZanger

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

Jornt KarelZanger

We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

Caries AkkermansStichting CCC

Wil je weten wat wij nog meer doen?

Bekijk onze andere categorieën!