Documentaire

Welk verhaal mogen wij vertellen?

Heeft u een verhaal wat echt verteld moet worden. Eyepictures kan u hierbij helpen. Met onze apparatuur en kennis van producties kunnen wij op verschillende manieren bijstaan bij het maken van documentaires. 

Als eerste zijn wij samen met onze apparatuur in te huren als crewleden voor uw productie. Wij kunnen voor u filmen, editen en op on set productionele taken uitvoeren. Wij kunnen ook de productie voor u verzorgen. Dan gaan wij met u in gesprek om uw verhaal zo duidelijk mogelijk te krijgen en gaan wij daar vervolgens de juiste mensen bij zoeken om dit verhaal te vertellen. Dit zullen wij natuurlijk doen in constant overleg met u, zodat uw verhaal intact blijft.

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden en kosten die met zulke projecten gemoeid zijn.

Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

Milan TrueloveZanger

Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

Jeffrey AfolabiFoodtag

Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!

Justin de MariZanger

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

Jornt KarelZanger

We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

Caries AkkermansStichting CCC
PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

De kosten voor een documentaire film zijn helaas niet vooraf te noemen. Dit hangt volledig af van het aantal draaidagen, welke speciale apparatuur er nodig is en in welke landen er wordt gefilmd. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor je!

Een voorbeeld

eyepictures coming soon

Paaldans documentaire

Lisa de Bye

Wil je weten wat wij nog meer doen?

Bekijk onze andere categorieën!