fbpx

Als bedrijf heb je het druk genoeg. Je strategie bedenken en uitvoeren, je medewerkers tevreden houden, alle bedrijfsprocessen soepel laten verlopen je service verbeteren en je product optimaliseren zijn alleen nog maar een handvol van de uitdagingen waar een bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Het maken van de juiste media uitingen is een hele uitdaging op zich die niet voor alle bedrijven even makkelijk is. En vaak al helemaal niet in de richting van de normale bedrijfsvoering past. Dan sta je als bedrijf voor een keuze gaan we deze kennis in huis halen of huren we een gespecialiseerde partner in. 

Een partner kan grote voordelen hebben. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat je deze alleen betaald als ze nodig zijn. Maar daarnaast zijn er nog veel meer redenen om een betekenisvolle relatie op te bouwen met een mediapartner.

Een partner bedrijf heeft meer dan alleen de juiste kennis. Zulke bedrijven hebben een relevant netwerk, toegang tot de juiste materialen en vaak meerdere mensen die voor jou bedrijf aan het werk zijn. Hierdoor kan jij profiteren van de kennis en het netwerk van meerdere mensen. Terwijl als een bedrijf iemand aanneemt alleen maar de kennis van één persoon verkregen wordt. 

 

Een vaste mediapartner wil ook vaak iets extra’s voor je doen.

Wanneer een bedrijf de tijd neemt op een betekenisvolle relatie op te bouwen met een mediapartner kan er een goede samenwerking ontstaan. Zo weet men direct van elkaar welke stijl bij het bedrijf past, welke kosten er ongeveer aan welk project vastzitten en hoe snel dat geregeld kan zijn.

Een vaste mediapartner wil ook vaak iets extra’s voor je doen. Wij van Eyepictures bieden graag extra’s aan, aan onze vaste klanten. Zo kunnen we kortingen aanbieden en komen we graag een extra keer langs om te overleggen. En doordat we de bedrijfsprocessen van onze partners beter gaan kennen denken wij graag mee hoe wij onze klanten zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Zo worden wij meer dan een ingehuurde partij maar echt een partner waar je een betekenisvolle relatie mee op kan bouwen.