https://www.youtube.com/watch?v=nl-zRj5NC-8&feature=emb_title

Online campagne en series

Online campagne of serie maken?

Beheert u een YouTube account en een geweldig idee voor een serie. Dan kunnen wij die maken. In onze carrières voor Eyepictures hebben wij allebei ervaring opgedaan in het ontwikkelen en produceren van programma’s voor televisie en online. Met deze ervaring en het daarmee opgedane netwerk zijn wij in staat om uw idee uit te werken tot een uitgewerkt format en een geslaagde productie. Meer weten over onze werkwijze?

Als u een idee heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens gaan wij met u in gesprek om uw ideeën in kaart te brengen en aan de hand daarvan een passende offerte te maken.

PRIJZEN

Over geld praten is niet chique, maar wel handig.

Er zijn geen standaard kosten te noemen voor een online serie, dit is maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een selectie van ons werk

Create Delight

Hilton

Grumpy Dutch

Lapanouse

eyepictures coming soon

Online pubquiz

Budgetcam

Super toffe samenwerking gehad met de jongens van eyepictures. Ze denken heel goed mee met het concept en zorgen ervoor dat het zo uitgevoerd word dat er staat wat er verwacht word. Zeker een aanrader!

Milan TrueloveZanger

Mooi project gedraaid met Aron en Bas van Eyepictures! Professionele jongens met oog voor detail. Ook conceptueel erg sterk.
Zeker een aanrader als je je ideeën wil vermaken tot een visueel eindproduct

Jeffrey AfolabiFoodtag

Professionele samenwerking waarbij er goed wordt meegedacht en waarbij de visie van de klant zo goed mogelijk tot uiting komt op beeld. Het resultaat mag er elke keer weer wezen!
Ik raad Eyepictures zeker aan!

Justin de MariZanger

“Onze ervaring met Eyepictures was zeer positief. Vriendelijk, goede service, professioneel materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat. Trots op onze videoclip! 🙂 Hartelijk bedankt voor het mooie werk!”

Emmelie ArentsZangeres

Fijne samenwerking gehad met Eyepictures! De wensen zijn eerst goed besproken en doorvertaald naar een te gekke professionele draaidag. Zeer tevreden met het eindresultaat van de video!

Jornt KarelZanger

We hebben een fijne samenwerking gehad met Eyepictures! Het filmproces was erg professioneel! We zijn heel blij met ons promotiefilmpje. Bedankt Eyepictures!

Caries AkkermansStichting CCC

Wil je weten wat wij nog meer doen?

Bekijk onze andere categorieën!